| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
aku minta maaf sangat2
Tuesday, December 27, 2011 | 12:03 AM | 0 ♥ Lovely

aku takde niat pon nak luke kan hati ko ..aku tak nak bgitau semua tu sebab aku taknak tengok kawan aku sendiri menderite.....okay aku cite semua nyer pade ko..aku dah tak larat dah nak tengok ko sedih tapi aku boleh tolong ko kembali pade dia..aku tak kesah aku derita tapi aku taknak tengok ko nanges setiap hari ...aku tahu mcm mane perasaan ko ..aku pon penah kena mcm ko tapi lagi saket daripade ko....Aku penah sangt kena macm ko anis tapi lagi teruk ko paham kan TERUK....ko okay lagi aku yang cite lame tu ...siap dia ugut aku kalau aku rapat nan ex aku dia akan buad sesuatu terhadap aku..and kalau aku bgitau adek beradek dia pon dia ugut aku mende yang same weii....okay aku tau perasaan ko..then lebih baek kan aku bunuh diri...kalau aku tak mati aku menyusahkan idup orang laen jer..and kalau aku mati senang kan idup ko....lebih bahagie ko kalau aku mati kan kan.....Aq tau saper aku....


Older Post | Newer Post