| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
cerita aq...
Sunday, December 18, 2011 | 1:49 AM | 0 ♥ Lovely

hye.....ehh korang nak tau tak ..Kalau tak nak tau sudah pergi berambus....ahhhaha....lek arr...okay aku nak cerite yg sedare mare aku +keluarga aku semua panggil aku adek.....Aku tau la aku anak bongsu tapi jangan la sampaikan sedara aku pon panggil aku adek...x ke malu..Tapi aku suke diaorang panggil aku adek bab aku suke gelaran adek tu....aper yang aku cakap nie..okay kitew sambung balik...Kalau balik kampung jer mesti sedare aku panggil aku adekk...wuaaaa...tak boleh ke panggil farhana atau ana jer..aduiii...tapi aku tak kesah pown nak panggil aku aper pown....Duluw aku suke sangat kalau aku adew adek tapi waktu kecil je lha waktu besar nie tak berape suke sebab dia degil....Mujur lha aku takde adek..heheh..Aku lha adek tu....Aq suke kowt jadi anak bongsu bab kalau anak bongsu boleh dapat aper je kan kan..tapi ayah aku nie tak lebih2 kan aku sorang tapi kalau ayah aku beli sesuatu untuk aku macam kereta control ayah aku akan beli 2 ...kalau beli satu aku akan berebut nan kakak aku...tapi tu dulu lha..Sekarang dah tak maen keta control dah sekarang permainan dah takde dah dalam idup aku nie....Kalau duluw duduk kat Kuala Lumpur satu stor tu penuh dengan permainan aku dan kakak aku jew.....heheheh..biase lha pompuan kan...Tapi sekarang kat dalam bilik aku penuh dengan novel aku,novel kakak aku dan buku2 belajar aku dan kakak aku....Aku adew piano tapi dah lame tak main rase rindu plak nak maen piano...kalau aku cakap kat abah aku"abah nak maen piano jap....abah aku akan kate tak payah maen lha bising ..ummm..redho jelha an an....heheh......
oklah sampai sinie je lha bab tak tau nak tulis aper nie pown aku tulis mengarut2.....biase lha orang takde idea nak tulis aper kan.....okay bubye....


Older Post | Newer Post