| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
Cerita lame...
Wednesday, December 28, 2011 | 1:54 AM | 0 ♥ Lovely

hai..korang nak tau satu cerita tak..tak nak tau sudah pegi berambus dari sini..muahhahaaha.....kisah nie dah lame sangat tapi aku tak boleh nak lupe kan kisah nie.adalah sorang minah nie kan dia antar mecej kat hp ayah aku ..dia kate kat aku rampas pakwe dia lah aku nie bajet cantek lah....adakan ayah aku cakap kat pompuan tu ko tau nie saper.pastu pompuan tu kate nie farhana yang koya +gedik tu lah....pastu last sekali ayah aku cakap nie bapak dia kau kenal saper BAHARIM...terus tak balas pengecut sial....waktu ayah aku cite tu aku gelak sakan doee...weii betine nie aku nak bgitau ko aku bukan rampas pakwe ko lah..aku kawan jer dengan pakwe ko ko tau tak KAWAN... bkn nye pakwe aku ...laen kali kalau nak kate ke aku pon jangan lah tersilap nmbr tau sayang,kan kena sound nan bapak aku amacam best ta? kalau ko nak kena sound lagi nan bapak aku buad lah kalau nak kena sound lagi....padahal ko tau kan ayah aku garang...ehh kejap ayah aku garang ker?aku rase tak garang pon ....ayah aku muke jer nampak garang tapi ayah aku tu baek lah....

k byeeee..


Older Post | Newer Post