| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
kisah silam aq....
Friday, December 16, 2011 | 1:21 AM | 0 ♥ Lovely

Hai...harinie aq nak cite pasal kisah silam aq nan nazhif.....waktu mule2 kami jumpe dekat tangga..heehhe sweet x???xsweet mane sangt....Sejak tu lha kiteorg kenal antara satu sama laen and aq nak berterima kasih gok at azib sebb banyak tlg aq mase mule2 aq jumpe nan nazhif tu....thanx banyak2...Keesokkan harinye kiteorg jadi kawan ..tapi laen kels...setiap hari maen balz2 surat nan dye....Sampai kan ramai tau pasal aq nan nazhif ....Memang malu lha....dalam seminggu tu kiteorg couple ...Kiteorg couple mase hari jadi nazhif tau...hehe...mase tu tarikh dye 23.3.2010...Waktu hari jadi dye aq bgi lha dye hadiah.....sampai kan guru kelas dye sendiri pon tau yg kiteorg couple....n guru kelas dye kate "xsangka awk adew makwe erkk"...dye just senyum jer....Tapi berape bulan kemudian adew sorg budak nie sebuk tergile2 nan Nazhif tu...but nazhif x layan...Alhamdulillah dye x layan.....Cinta kiteorg sampai 2taon lebh jer .....waktu masuk darjah 6 memang best lha bab same kels...x sangke aq....tapi kalau same kelas lagi x bez.....semua cikgu tau..aduiii.....Ramai orang kate kiteorg nie sweet...(perasaan)..And adew lha sorang budax nie name dye Amni Nadiah, aq nan nazhif umah biru same lha jugk budx Amni tu.....Nak tau x dipanggil aq aper???xnak tau sudah....dye panggil aq mama then nazhif pulak papa..aduiii malu gilew....then umah biru adew lha jugak panggil aq mama...aq xleh lupe kenangan tu..*sambil lap air mata......Tapi kenape kiteorg putus???Aq lha bengong sangt gi mintak putus tu pehal tapi memang patut kowt aq mintak putus.....Aq ingt dye btl2 suke kan pompuan tu..*name pompuan tu x perlu sebut lha .....lepas tu aq minta putus lha  pastu dye cube tuk cakap kat aq yg dye xder aper2 hubungan nan pompuan tu pon...tapi aq nie bengong sangt....and then aq x nak dengar dye cakap dye suruh kawan dye yg cakap.....tapi kawan dye cakap waktu akhir persekolahan n mase tu jugak lha aq cari dye tapi dye dah balik......kenape aq nie bengong sangt hah.....tu lha dulu dia nak cakap kat ko ,ko xnak dengar hah tengk sekarng time lha naseb ko tu.....N kawan dye adew cakap at aq dye sayang aq sorng jer xder saper selain aq...Tapi aq..tetap x caye ..aq ckap tu semua tipu...aq marah dye bilew dye dekat nan aq n nak cakap nan aq......aq terlalu emosi n penting kan diri sendiri...Sampaikan kawan aq suh pergi balik kat Nazhif tapi semua tu dah terlambat farhana ....tu lha ko sebut sangt nak marah dye n cakap dye bkn2...sekarang ko time lha padah sendiri.....Sampai sekarang aq x tepon dye..n adekah dye buang gambar2 aq???adekah jugak dye buang barang2 yg aq bgi at dye....aq x penah buang barang yg ko bagi aq tu.....Aq x penah lupe ayt yg kitew selalu ckp sebelum balik"bye ...esok awk datng sekolah tau ...bie sayang baby sangt2."..kalau cakap nan fon kiteorg x panggil ko aq yg biase kiteorg panggil at sekolah ...kalau kat sekolah ko aq jew kalau ckp nan tepon "bie baby ".....okay sumpah aq rindu ko budx ngade....waktu kitew couple kite selalu bergurau kan mase waktu nak balik....aq rindu kenangan kite bersama lha Nazhif .....Aq selalu luahkan perasaan aq at rafiq dye lha tenang kan aq...semalam dye call aq an aq pikir yg negatif pasal ko..rafiq cakap "jgn arr ko pikir negatif pasal dye..aq ase x mungkin dye nak buad ko mcm tu....aq tau perasaan dye ,dye mesti simpan gmbr yg penah ko bgi at dye tu"and mase tu jugak lha aq nangis......k lha sampai sinie jer boleh cerita ....*nangis teresak-esak dah nie......


bubye.....


Older Post | Newer Post