| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
Nak tinggal at KL....
Sunday, December 18, 2011 | 11:44 PM | 0 ♥ Lovely
  

Wuaaaaaa..........Abah boleh tak kite pindah duduk kat Kuala Lumpur.....Ayat tu selalu aku cakap kat abah aku..Tapi abah aku tak nak....Okay abah aku cakap nak pindah Labuan balik...Adoiii...Aku tak suke dok kat Labuan tu..Kat situ takder ramai kawan macam kat KL dan Kuantan....ehh...Tapi kat kuantan tak lha ramai macam kat KL......okay kalau juriah bace blog aku nie aku nak cakap yang aku rindu ko sangat-sangat...bilew kite boleh jumpe lagi n bilew kite boleh maen macam kitew selalu maen...kalau aku adew lagi kat KL tu mesti lagi best kan...wuaaaa....aku rindu ko n aku rindu kawan2 kitew......Kalau aku duk KL kan korang nak tau tak...tak nak tau sudah tak payah sebuk2 nak tau...aku boleh berlakon....tapi tu waktu umur aku 4,5,6 dan 7 tahun jer..pastu aku kena pergi Kuantan balik....okay aku nak cakap kat cik mimie....Cik mimie adek rindu nak pergi shooting nan cik mimie and kak lysa......kalau sebelum gi shooting mesti cik mimie bawa adek pergi jalan2 dulu kan...aritu ingt lagi waktu first time adek dapat tawaran shooting tapi just iklan jer bab mase tu umur adek 4 taon...tapi adek ingt agi kalau tak silap adek iklan kfc kan kan...tapi tu dulu..sekrang cik mimie dah tak jumpe adek dah..okay adek sayang cik mimie..muahhhh....okay aku nak balk KL...wuaaaa....adikmin akak rindu adkmin n kamarul...bilew adekmin n kamarul nak gi umah mama nie.....ayt yang aku selalu cakap kalau budak 2 org tu tepon abah aku....Akak rindu korang..muahhhh......okokokoko....Aku tak suke duduk kat kuantan nie sebab ramai musuh...benci....Kalau duduk kat labuan lagi lah tak bestnyer...takde kawan langsung..huh.....

ok sampai sini je lha aku nak cite...anyway aku rindu kat KL...rindu nak gi jalan2 kat KL...


ok bubye semua..thanx bab sudi bace blog aku.....


Older Post | Newer Post