| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
Result
Tuesday, December 13, 2011 | 8:50 AM | 0 ♥ Lovely
assalamualaikum...lame kowt aq x updated blog nie....

harinie aq dapt result but trkk arr......aq hanye dpt 3A 2B je...tpi xper aq dah buad yg terbaekk...gagal sekrg bukn bermakne kite gagal selama2nye...cikgu aniza selalu kate kalau x dpt 5A pmr n spm maseh ade.... saye sayg teacher...i love you so much teacher....walaupun aq dpt keputusan yg agk teruk but ayh n mak aq still bgi semangt untuk terus maju....tpi tibe2 lak sorg nie kate "tu arr mengatal n bercinta jer tau" ...sabr je lha.....ko dpt berape nak kate org.....bla arr....mentang2 sekrg jadi cikgu....f***k arr.....aq bercinta leps abis exam key..and aq selalu tepon pakwe at umh nenek tu leps abis upsr.....kalau sebelm exam abah aq mane kasi bawa fon....saket gilew ati aq nan ko....mcm ko plak yg jadi mak bapak aq.....mak bapak aq xder ckp mende2 pon ko plak yg menyibukkk... aq malz dah nak ingt semua nyer....

mase mule2 guru besr berckp aq dah mengeluarkan air mate dah.....and mase guru besar kate 44 org dpt 5A..and ramai dapt 4a 1b...aq pon berharp sangt lha name aq ade dlm golongan tu....aq nan anis dah menangis selok dah mase tu mujur lha ade cikgu aq yg pujk iaitu teacher aniza,teacher mazlinawati and kak farah...aq dah x blh thn dah.....dah lha mase tu semua ibubapa dah dtg just ayh aq ,wani ,anis n zufika jer x dtg lgi...aq pon peluk jer lha teacher aniza...guru kels masing2 sedg memberi sampul surt yg berisi result..aq n anis dah berdebar2 kiteorg sampai berpelukan dah...leps dah semua murid2 dapt sampul surt tu ustazah meminta kami semua bertenang n jgn menangis..tpi kiteorg tetap degil(murid pompuan jer lha...murid laki hanye segelintir jer yg menangis)mase ustazah suruh bukak aq dah dengr azib n arif menjerit....aq bkk and aq tngk and aq terus menangis teresak2..pastu cikgu mazlinawati pergi kat aq  and dye tengk result aq dye kate xper nie bru permulaan ...aq sampai peluk cikgu mazlinawati tu...leps dah siap semua tu aq,wani,anis n zufika go to the toilet and kami menangis teresak2 didalm tandas...leps keluar daripade tandas tu mate aq paling merah sekali ...and then tibe2 mak nazhif tarik tangan aq dan tnye dapt berape aq jawab ar "dapt 3a jer"dlm keadaan teresk2....mak nazhif kate xper dah cube sadaye upaya dah...


Balik umah aq terus tidur and bangun kul 2.00 ptg untuk solat..leps solat sambung balik...(padahal bkn tidur tapi nangis)...


Pastu malam tu aq tnye lha mak aq "mama kawan adek yg kat kl tu dpt berape"..mak aq ckp arr....
Juriah =2a 3b
haris=1a

and aq tnye lha kat kakyong ..(sedare aq)izal dapt berape..kakyong kate 1a1b3c...
yg paling teruk sekali at sedare aq belah ayh lha...afifah 2c2d1e...
afifah xper nie bru permulaan buad kite kan....mane tau satu mase akan dtg ko atau aq atau izal plak yg berjaye...
lupelak aq ade sorg lagi sedare aq name dye arisha..dye dapt 2a3c...

sampai sini jer lha yg aq nak tulis......
bubyee...


Older Post | Newer Post