| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
SELAMAT TINGGAL 2011....
Saturday, December 31, 2011 | 2:03 AM | 0 ♥ Lovely

aku sedih sangat sebab tahun 2011 akan berakhir....aku rase taon 2011 nie lah paling banyak kenangan manis n kenangan pahit aku....dan taon nie jugak lah aku tau aper erti kawan sebenarnye....sumpah selama nie aku tak tau aper maksud sahabat yang sebenar-benarnyer....dulu aku hanye tau kawan ialah kawan baek kite jer....tu je yang aku tau tapi taon nie baru aku tau aper maksud sebenarnye....okay pertama sekali aku nak ucapkan kat anis,hazwani,zufika thanks sebab sudi jadi kawan aku...Aku takkan lupe kenangan kite bersama n aku takkan lupe waktu kite sambut hari jadi anis....best sangat...tu lah kenangan paling aku tak boleh lupe sebab anis tak tau pon kiteorg nak sambut hari jadi dia...then aku,hazwani,zufika,rafiqin,nazhif  yang rancang nak sambut hari jadi anis....Mule lah Rafiqin selok sangat sampai hari tu dia tak join pon kawan2 dia maen saidina tapi dia duduk then pikir aper yang dia nak wat keesokkan hari nyer...Rafiqin ade lah kawan lelaki yang paling baek n paling rapat dengan aku..kiteorg selalu kongsi pendapat...n kiteorg kalau adew buad salah mesti nak cakpa 'aku bgitau ayah ko'mentang2 ayah kte same tempat kerja..Rafiqin nanti mesti aku teringat kat ko sebab ko selalu bgi aku ketawa same jer dengan anis tu.......to anis,zufika,hazwani aku btl2 nak ucapkan terima kaseh sebab waktu aku saket or aku sedih ko mesti adew disamping aku kan....thanks sangat2...aku tak penah jumpe kawan sebaik korang..n kalau nak pergi mane2 mesti berempatkan....aku sayang korang...aku adew lagi simpan gambar yang korang bgi at aku and aku selalu bace surat yang kite pernah tulis tu...kalau aku bce surat tu kan aku akan menangis..and aku akan ketawa sorang2 sebab adew sedih adew kelakar....n kat Nazhif aku nak minta maaf sangat2 kalau aku adew buad salah nan ko...Aku harap ko maafkan aku...Aku dengar ko masuk tahfiz betul ker aper yang aku dengar tu???Kalau betul ko jage diri ko tu elok2 tau....nanti kat sane belajar rajen2 n aku nak cakap sekali lagi aku minta maaf sangat2 sebab takleh nak tunaikan janji ko ....Aku sayang ko tapi kawan aku suke kat ko ....jadi aku harap korang berkekalan okay...bak kate orang 'kalau orang yang kite sayang tu taksemestinye ajak couple tapi kite hanye boleh lihat dia gembira n bahagia di samping org yang lebih sukekan ko.....*aku ambik ayat dalam cerita nada cinta..ehehe....

untuk taon depan aku akan belajar bersungguh2 n taknak dah kecewa kan abah n mama ....taon depan akak aku plak ...ayah aku berharap sangt akak aku dapat semua A..aku harap dapat lah akak aku...AMIN.....Ayah aku cakap kalau akak dapat straight A kite akan pindah...yeaaaa...tapi kalau tak dapat terpakse duduk kat sini...tak best langsung..............

ok lah sampai sini jer aku nak tulis...


Older Post | Newer Post