| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
tentang Kawan and Cikgu2 Saia...
Tuesday, December 13, 2011 | 8:57 AM | 0 ♥ Lovely
  Assalamualaikum n selamat malam.....
      sorry dah lame x update blog nie ..banyak dah sarang labah2 kat blog nie.....Ok harinie ana nak cite pasal ana sangt2 rindu at kawan2 ana tau...... nak citew lha pasai mule2 ana masuk sdarjah 6 erkk....




      Ana mule2 masuk darjah 6 memang debar sangt2....Ana waktu tu same kels nan ex pakwe ana tau...(selok orkk aq) dah lha duk belakang dye nan Husna....Ok mase tu ana nan Husna rapat sangt2....Sampai teacher Aniza pon kate kiteorg nie kembar ...Kalau nak pegi mane2 mesti berdua ....Okay dah sampai beberape bulan nie Ana dah xrapat dah nan Husna tu bab dye adew kawan dye dah name dye Hasnor n Adila....Dyeorg nie kan kalau sehari x cite pasal KOREA atau K-POP memang x sah.....Sampai ana nie duluw x mint sangt Korea nie dah mint dah at korea terutamenye Jessica ..aper yg aq merapu sampai cite korea nie..aduii....Ok ok ....waktu bln 3 tu plak hari jadi Nazhif n kiteorg punye hari yg istimewa lha.....and waktu tu jugak lha dah sampai kiteorg dua taon kaple....and bln 5 nie adew sorng pompuan nie menyebuk  hantar2 surat at pakwe ana..memang bengang arr....Tapi yg pelik nyer Nazhif x bls tau tapi dye bagi ana bace andthen dye koyak surat tu depan mate ana....Pelik jugak....adakah maknye dye setia??tapi semenjak tu budak tu selalu antar2 surat..memang jeles arr.....Whatever lha yg aq cite pasal dye nie pehal erkkk.....


    Mlz nak cite mase ups..Nie plak pasal Ana gaduh nan Farah...tapi kiteorg gaduh sehari jew...........pastu tibe2 plak boleh jadi kawan baek....Memang ramai cam jeles jew ana kawan nan farah ..nak2 budk kels 6ABRAR......Kiteorg selalu rehat same2.....urmm..xder aper sangt kowt nak cite pasal nie...



    Anis ,wani h,zufika im really miss u guys....Bilew kite nak jumpe ...korang lha tempt aq mengadu n korng jugak lha tempat untuk aq cerita semua nye pasal aq....Thanks korang bab sudi jadi kawan baek aq.........Anis ingt x mase hari jdi ko tu sebenarnye semua idea aq,wani,zufika,rafiqin n annuar,....memang ko xtau tapi kiteorg dah rancang lame dah....sorry buad ko gelisah .....ko memang kelakar kan anis...tapi ko baekk....n Wani ko sentiase adew bilew aq sedih..haritu yg kitew nampk Nazhif maen surt nan org laen aq menanges ko pujuk kan....aq x blh lupe kisah kitew at dalam bilik muzik tu....nyanyi lagu anak ayam pakai mic kan.....sedap lha suare ko wani n anis...hahahah....sampai joget sekali tngk2 ikhwan n pijo tngk korg joget memang kelakar lha ..pastu mule lha merah muke terus duduk diam...hahaha...kalau aq rindu korg aq akan tngk gmbr yg korg bgi tu..i love u so much okay...Nanti kitew out gi bandar lgi erkk nan tc Aniza....


    For my all teachers....saye minta maaf kalau saye pernah buad salah n x dengr kate.....Sir mizi cikgu yg adew mase buad kelakar n adew mase serius kan sir kan..hahaha....ok saye x kan lupekan jasa baek sir.....walaupun saye degil tapi sir tetap tabah........Cikgu Zubaiyah plak cg yg pandai simpan rahsia...thanks cg bab cg banyk simpan rahsia saye...Saye xkan penah lgi jumpe cg mcm cg zubaiyah nie....cg x penat mengajar kiteorg n cg selalu cite pasal kehidupan cg kan.....Tc Sham saye minta maaf kalau saye banyak wat slah nan tc....saye x penah jumpe tc mcm tu bab tc x penah pon bgi kiteorg keja umh ...tc just suruh kiteorg buad keja dlm kelas jer kalau x siap sambung esk..Tc kate tc x nak nganggu kiteorg bace buku kan...i miss u tc.....And last sekali for you Tc Aniza.....tc dah buad sampai saye suke math dulu saye lha org yg paleng benci math tapi tc tetap ajar saye supaye saye suke akan math ....saye rase semua dak dalam kels 6 ABRAR love math..Tc memang x suke saper2 yg bercouple nie kan....kalau tc dengr saper yg couple mesti tc warning .....saye rindu nak kena marah nan cg2 semua............i'm really miss my tc......*kesat air mate jap......


       Mesti saye akan rindu kan SEKOLAH KEBANGSAAN PERMATANG BADAK nie kan....sejak saye darjah 3 hingga darjah 6 saye sekolah at situ betape lamenyer.........nanty mesti saye rindu kan budak2 at sane terutamenyer mesti rindu at adek angkat sendiri...and for Iman Nur Shahrah akak nak minta maaf kalau selama 2taon kitew jumpe nie akak ade wat salah at awk...Jage leklok tau patung tu..jgn bgi hilang plak..Akak just bgi at awk jer tau akak x penah agi bagi at org hadiah sebesar tu....ok nanti mesti akak rindu at awk kan...awk lha pling rapt nan akak .nanti akak rindu nak dengr awk ketawa......and rindu jugak nak mengusik awk ..wuaaaaaaaaaaaaaaaaa.................








I LOVE SK PERMATANG BADAK....SK PERMATANG BADAK in my heart....Muahhhhhhhhhhhhhhh .....<3<3<3<3


Older Post | Newer Post