| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
xthu nak bgi tajuk aper...
Tuesday, December 20, 2011 | 1:26 AM | 0 ♥ Lovely

Ye memang aku penah couple nan dye tapi waktu darjah 3,4 n 5 sampai bulan satu jer n then kiteorg break disebabkan adew nazhif ...Memang aku selalu kongsi masalah nan pakwe ko tu tapi aku kongsi masalah pown pasal nazhif ..never mine...aku tau ko memang tak suke aku kan...betul kate orang laen yang kat sekolah tu aku muncul dalam idup ko buad menyemak jer..sebuk aku nak kawan nan ko ..Tak salah kan kawan...okay aku tau aku nie bodoh tak pandai macam ko...it's okay..aku boleh bla dalam idup ko...kalau ko tak suke aku kawan nan ko just cakap nan aku jer aku tak kesah pown lha....lagipown aku memang takde kawan pown ..saper lha yang nak kawan nak aku nie....ye aku nan pakwe ko selalu cite masalah kiteorg dua tapi tak bermakne aku nak kat pakwe ko balik kan....baek aku idup single camnie..single pown best gak kan..tak yah lha nak gaduh sane gaduh sini ...n aku boleh idup tanpe pakwe or kawan janji Allah n keluarga aku adew disisi aku...adakah mirol sanggup putus nan aku..aku rase mungkin taon depan dye jumpe perempuan yang lebih cantek daripade aku n lebih baek daripade aku..aku nie dah lha tak cantek n then aku nie bengong ....okay kalau ko bace blog aku nie same ada farah or mirul aku harpa korang paham aper yang aku cakap n farah aku takde niat nak ambil balik annuar tu ..kan aku adew cakap yang aku dah tak suke dye and aku bile2 mase jer boleh mati ..Kan aku kate aku adew penyakit...ok aku tau semua orang memang tak tau aku adew penyakit termasuk mirul..tapi aku tak nak bgitau korang semua...aku nak happy mcm korang jugak....walaupon aku saket aku tetap nak happy and taknak bgi orang nampk yang aku selalu sedih....ok never mine...aku tak tinggal dah kowt kat sinie...aku nak blik KL or Labuan ....aku tak nak duduk kat sinie..kalau aku duduk kat sinie aku buad saket hati korang kan...ok aku boleh pergi dari sinie...tapi aku nak minta maaf kat korang kalau aku adew buad salah nan kowang aku rase aku memang banyak buad salah terhadap korang...ialah aku kan budak gedik.....dah lha sampai sinie je yang aku boleh cite..okey aku  harap korang bace aper yang aku tulis nie....aku dah tak tahan dah setiap hari aku mengalir kan air mata aku sebb perangai aku n korng tak suke aku..

ASSALAMUALAIKUM...


Older Post | Newer Post