| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
best...
Thursday, January 19, 2012 | 3:32 AM | 0 ♥ Lovely

okay start sekarang ana dah rajen update blog sebab ana dah gembira sangt2....Korg nak tau tak kenaper?Ana sekarang dah dapat ramai kawan dekat kelas Bestari n ana dapat pakwe jugk..wewewe...sumpah ana tak tahu pon dia suke kat ana jugk....memang ana suke dia sangt2 sebab dia baek n peramah...wewewewe....akhirnye kami couple...Alhamdulillah....tak sangka dapat couple ...pastu tadi adew histeria kat skolah then mase tu dah debar dah sebab dengan pelajar menjerit...then bile rase debar jer ana terus pandang dia...ohh terus tak rase berdebar......dia baek sangt... tapi perangai dia kan sebijik mcm nazhif...dia memang kuat cemburu tapi kiteorg selalu lah jugk cakap....kiteorg kalau tak siap keje sekolah kiteorg akan pinjam antare dua tu..tak penah pinjam dengan org laen..eheheh....Ya Allah terima kasih kerane telah memberikan kepade ku seorg hambamu yg sangt baek...aku bersyukur sangt.....I love u so much fahmi...muah sikit...heehe.....


Older Post | Newer Post