| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
cerita.....
Sunday, January 1, 2012 | 12:20 AM | 0 ♥ Lovely

wahh best gilew semalam...kiteorg pergi makan kat satay zul sempena nak sambut taon bru lah..mule2 nak gi tc tapi tengok jalan jem kiteorg pon ubah fikiran nak gi makan satay....Semasa dalam perjalan nak pergi satay zul tu  aku tanye lah kat abah..."abah kenape name abah baharin.....then ayah aku kate waktu ayah aku lahir musim banjir so arwah atuk latak lah nama tu...ayah aku cakap ba tu banjir,ha tu hari,rin tu rain...hhahahha...dalam keta tu semua gelak tak henti2....pastu aku tanye plak "kalau abah musim banjir mama plak musim aper?pastu mama aku kate 'mama musim tengkujuh..hahahah...sekali lagi satu keluarga gelak......dah abes gelak tu semua senyap kejap sampai dekat depan giant aku tanye 'mama bile nak ambik anak angkat....bosan lah adek bab nak adek....kalau nan kakak asyik gaduh jer.....Rupe2nye ramai anak angkat mama aku waktu aku kecil2..waktu kat kl lah....sebab waktu kat KL tu mama adew mengasuh ramai anak org then mama aku bgitau lah nama anak jagaan mama...Alif,nisa,haris,min zikri,kamarul,kak anum n ramai lagi lah...Pastu aku bru teringat kat diaorg then abah kate jon gi Melaka nak....pastu aku terus jawab tak nak lah...akak n mama dah gelak dah..korang nak tahu kenape aku taknak gi Melaka? Sebab kat Melaka tu adew sorang budak nama dia Haris..aku kawan dengan dia sejak kecil ...tapi aku tak suke bile jumpe keluarga dia jer mesti cakap menantu dia ...eeee...geli aku...Pastu aku nak gi KL tapi abah kate kalau gi KL kite duk umah cik botak nak tak....Aku terus cakap taknak lah...cik botak tu gelaran jer.....dia pon sama jer cam keluarga haris nak wat aku jadi menantu dia..taknak aku.....tapi anak cik botak nie hensem tau...aku tak care lah dia hensem ke aper....aku takkan suke kan budak 2 org tu sebab diaorg kawan baek aku sejak kecil..Kiteorg kawan yang paling rapat sekali...Kalau nak pergi taman ,nak gi sekolah ker,nak gi jalan2 mesti kiteorg pergi sama2......okay aku rindu diaorg......

n cite2 sampai lah dekat satay zul tu...ya allah memang penuh lah dekt situ..kiteorg jarang lah makan kt situ...mujur lah dapat tempat duduk.....Aku makan banyak ..hehee..sekali sekala makan banyak .....Aku makan nasi goreng  dan satay ayam..memang sedap lah makan kat situ...semua sekali harga dia ialah RM55.90..murhkan....dalam perjalanan nak ke keta mama aku tunjuk laluan yang selalu mama aku akan gune untuk pergi ke sekolah mama iaitu sekolah smart.....mama aku kate setiap hari kena kejar dengan org gile.....mujur lah mama dengan kawan mama tu bawa basikal....heheeh...

ok lah dah malas nak cite panjang...okay sampai sini jer..
assalamualaikum..


Older Post | Newer Post