| ♥ Follow ♥ || Dashboard |
//Oppa I'll Be Down
♥ Hello Peeps




♥ farhana ♥ ♥ just use blogskin ♥ ♥ just simple blogger ♥ ♥ follow thanks ♥



♥ Tagboard
♥ saye tiada shoumix dears sorry ♥


♥ Foot Prints
♥ Suhaila Roslan ♥
♥ blogger kawan saye ♥
♥ blogger saye ♥
♥ fb kawan saye ♥
♥ fb saye ♥

♥ Credits
Skin //SuhailaRoslan
hari best...
Sunday, January 8, 2012 | 5:47 AM | 0 ♥ Lovely

dah lame ana tak update blog kan..maklum lah org sebuk dengan sekolah menengah..hahhaah..padahal sekolah biase jer...tapi sebuk macm org masuk asrama..tapi sebenarnye ana taknak update blog sebab selalu ana update  yg sedih2 kan..so taon nie ana taknak sedih2 n ana takkan sedih sebab ana dah takder dah pakwe...yeaaaaa...pelik kan ana orang kalau dah putus cinta selalunye menanges tak henti2 ana tak..sebab ana dah taknak couple2 nie..buad saket hati jer...kalau kite ambik org punye boy nanti dia kate aper plak kan....so ana dah buad keputusan sendiri and tak perlu tanye orang laen...Single is better dan couple....btl x...ok sekarang ana dah tak nak cite kisah lame ana dah..Ana nak cite pasal sekolah bru ana..
 
Ana sekolah dekat smk sungai isap...ana masuk kelas k2...sekolah kat situ best sangt2 tak caye tanye lah kawan2 ana yg sekolah same nan ana....Sekolah kat situ kan best sangt sangat..nak tau sebab aper?kat skola tu ramai kawan...and ana adew 2 org kawan baek...*kawan terbaek ana,ana takkan penah luper...ehhhe*
diaorg nie baek sangat..kiteorg selalu rehat same..tapi mcm biase lah kalau rehat kiteorg takkan makan tapi kiteorg just minum air jer..diet..hahah....cikgu2 kat skola tu pon sporting abes....walaupun orang kate kat sekolah tu ramai pelajar yg ponteng n sekolah tu budk panjat pagar lah...adew ana kesah ?ana tak kesah lah...semua sekolah same jer cuma kehendak kite jer nak belajar atau tak nak..ala macm lah kat sekolah laen takde budk ponteng..adekan...
ok lah ana dah takde idea dah nak cerita aper kat korg...esk ana adew orientasi..hehhe..best tak payah beljar and tak payah hantar keje sekolah yg belambak tu....hehheh..


Older Post | Newer Post